Meny

Cirkusscenen

Cirkus scenen står öppen för många typer av arrangemang och kan förändras utifrån behov. Konferenser, kongresser och mässor dagtid är inget hinder för en galamiddag kvällstid. Med flexibilitet, service och god organisation skapar och jobbar vi med unika arrangemang.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Arenan tar emot upp till 1 644 sittande gäster, men kan skärmas av så att även mindre sällskap får en intim miljö. Välj mellan vanlig parkettsittning, amfiteater med upp till 700 kvm utställningsyta, krogsittning eller någon annan variant. Prata med vårt kontor så hittar vi det som passar just ert företag.

FESTDUKNING

Cirkus festdukning anpassad för 500 gäster har en intim atmosfär och härlig inramning med runda bord och linnedukar både på och nedanför scen.

CIRKUSFAKTA

Kapacitet: 1644 med sittande parkett, 1750 stående parkett.
Mässyta: 600 kvadratmeter med upphöjt manégegolv.
Takhöjd: 20 meter i arenan.
Servering: 300 sittande gäster i Cirkus Restaurang, 500 sittande gäster vid runda bord i Cirkus salong och ca 2 000 personer vid buffé då ryttargång och arenans andra foajéer också används. Kaffe, öl och vin i barerna som finns både i restaurang, ryttargång och foajéytor.

ÖVRIGT

• Arenan kan erbjuda flera olika typer av sittningar utifrån evenmangets behov.
• Professionell ljud- och ljusutrustning.
• Vi skickar säsongens ljud- och ljusspecifikation vid förfrågan.

KONTAKT

Kontakta oss vid förfrågningar, tillgängliga datum eller för mer information, kontaktuppgifter finner du i högerspalten.